Show-ul "100 de moldoveni au zis" revine pe micile ecrane. Când va începe noul sezon și cine este noua prezentatoare
Embed:
Show-ul "100 de moldoveni au zis" revine pe micile ecrane. Când va începe noul sezon și cine este noua prezentatoare

"100 de moldoveni au zis" - cel mai așteptat game show de la PRIME, revine pe micile ecrane cu o mare surpriză. Noul sezon, care va începe în această toamnă, va fi găzduit de un nou prezentator. Este vorba despre Lilu Ojovan, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, dar și una dintre cele mai populare femei din Moldova, precum și un important influencer pe rețelele de socializare. Filmările emisiunii deja au început, iar primii participanți au simțit pe pielea lor adrenalina jocului din platou.

Al treilea an consecutiv, emisiunea "100 de moldoveni au zis" face deliciul telespectatorilor, iar din această toamnă revine cu surprize.

" Faza este că s-a schimbat gazda emisiunii și din toamnă la prime la 100 de moldoveni au zis toată lumea se va bucura alături de Lilu. Vreau să zic că s-a integrat foarte rapid în echipă, a participat și la preselecțiile pentru eroii emisiunii, da, pentru că am făcut o lună preselecții pentru că am avut o avalanșă nebună de cereri."

Noua prezentatoare a game show-ului spune că emisiunea este diferită de cele găzduite până acum.

"Aveam emoții pentru că e un Game Show, nu este un show de seară în care să ai timp să vorbești să descos, aici totul trebuie să fie viteză, viteză, repede. Pot oficial să spun deja că voi fi gazda show-ului 100 de moldoveni au zis și mă bucur foarte mult și sper să fac față așa cum se cuvine"

Zilnic, platoul de filmări se transformă într-o adevărată arenă a cunoașterii și intuiției.

"E mare forfotă aici în culise, întrucât emoțiile participanților se transmit chiar și echipei de producție. Concurenții spun că sunt gata de luptă și au pregătit cele mai ingenioase răspunsuri"

"Emoții foarte pozitive, suntem foarte bucuroase că am ajuns aici. Ne gândeam ce întrebări pot să fie dar, dacă nu știm intuiam și noi, am privit emisiuni foarte multe ca un pic să ne antrenăm."

"Emoții, eu de felul meu chiar am emoții, dar ne străduim așa să ne luăm în mâini.
Am urmărit emisiunile și da, ne străduiam să dăm răspunsurile să ne antrenam."

Participanții trebuie să ghicească cât mai multe dintre răspunsurile oferite de 100 de moldoveni la întrebările adresate de realizatorii show-ului, iar echipa câștigătoare poate merge acasă cu premiul mare în valoare de 20 de mii de lei.
 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.