Și-a pus capăt zilelor. Un student de 21 de ani a fost găsit strangulat pe balconul unui cămin al ASEM
Embed:
Și-a pus capăt zilelor. Un student de 21 de ani a fost găsit strangulat pe balconul unui cămin al ASEM

Un tânăr de 21 de ani a fost găsit strangulat în această dimineață pe balconul unui cămin al Academiei de Studii Economice a Moldovei. Acesta a fost depistat de un student care locuiește în același cămin.

Potrivit portăresei, tânărul și-a pus capăt zilelor pe balconul din camera iubitei lui, în timp ce tânăra dormea. 

"La ora opt ne-au spus că la etajul cinci e spânzurat un băiat. Eu m-am ridicat sus, am crezut că poate putem să îl salvăm. El de acum era mort. Studenții au plecat toți acasă și ei noaptea asta au rămas împreună. Noi am trezit-o, ea nici nu a văzut că el era spânzurat", a spus portăreasa Ludmila Izman.

Prietena tânărului este șocată de cele întâmplate. Ea le-a spus polițiștilor că nu înțelege ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

"Ea le-a comunicat că era totul ca deobicei. Urmează să discutăm cu prietenii, cu colegii de facultate pentru a stabili din ce motiv tânărul și-ar fi pus capăt zilelor", a zis ofițerul de presă Poliția Capitalei, Natalia Stati.

Colegii de cămin ai tânărului nu-și pot explica cele întâmplate.

Tânărul era anul trei la Facultatea de Drept, iar profesorii au doar cuvinte de laudă pentru el.

"Era un băiat exemplar, era și bugetar și are și bursă. Ne-a șocat în genere, nu știu care ar putea să fie motivul că era dintr-o familie inteligentă", a afirmat angajata ASEM, Angela Chirilici.

Cazul este cercetat de poliție.

"La examinarea cadavrului, urme de moarte violentă nu au fost depistate. Pe cazul dat, inspectoratul de poliție Râșcani, a deschis un proces penal", a spus ofițerul de presă Poliția Capitalei, Natalia Stati.

Tânărul este originar din raionul Ungheni, iar tatăl acestuia este preot. El mai are o soră mai mare, studentă în anul IV la Universitatea de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițanu, și un frate mai mic- elev în clasa a X-a.

Acum doi ani, tânărul a fost la un pas de moarte fiind implicat într-un grav accident rutier.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.