Silvia Radu colectează semnături pentru a se înregistra la alegerile locale din Chișinău
Embed:
Silvia Radu colectează semnături pentru a se înregistra la alegerile locale din Chișinău

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a început ieri colectarea semnăturilor pentru a se înregistra la alegerile locale din Chișinău, în calitate de candidat independent. Edilul este ajutat de membrii familiei și de 60 de voluntari.

În doar câteva ore, peste 1.500 de oameni au semnat pentru susținerea primarului interimar.

Corturi pentru colectarea semnăturilor în favoarea Silviei Radu au fost instalate în toate sectoarele Capitalei, dar și în unele suburbii. Unul dintre ele a fost amplasat în scuarul de pe strada Miron Costin. Acolo a mers și primarul interimar pentru a discuta cu oamenii. 

Locuitorii Capitalei spun că o susțin pe Silvia Radu pentru că, într-un termen scurt, a reușit să soluționeze mai multe probleme ale municipiului.

"Eu sunt convinsă că vom reuși, dacă oamenii își doresc să aibă un primar independent și un primar care să fie al oamenilor și nicidecum al partidelor politice. Cred eu că încet cu încet orașul se va schimba și locuitorii Chișinăului se vor mândri cu cel mai verde și mai frumos oraș din regiune", a afirmat primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Edilul este ajutat de 60 de voluntari.

Alături de primarul interimar au fost ieri și membrii familiei.

"Noi suntem două jumătăți, cum se poate sprijini o a doua jumătate. Sunt alături pentru a o sprijini în toate acțiunile ei. Sunt treburi ale casei care cad mai mult pe umerii mei, copiii. Îi cunosc puterile, ambițiile și eu cred că vom trece și peste această etapă", a spus soțul Silviei Radu, Virgiliu Radu.

Edilul spune că are solicitări din partea mai multor locuitori ai Capitalei care vor să se implice în campania de colectare a semnăturilor. Silvia Radu a fost numită în funcția de primar interimar al Chișinăului la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Anterior, ea a a fost director al companiei Gas Natural Fenosa și a candidat la alegerile parlamentare din 2016.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.