Situația epidemiologică se agravează! Moldova a depășit pragul psihologic de 20 de mii de îmbolnăviri de COVID-19
Embed:
Situația epidemiologică se agravează! Moldova a depășit pragul psihologic de 20 de mii de îmbolnăviri de COVID-19

Situația epidemiologică se agravează! Țara noastră a depășit pragul psihologic de 20 de mii de îmbolnăviri de COVID-19, după ce în ultimele 24 de ore, alte 332 de persoane au fost diagnosticate pozitiv, dintre care 154 în municipiul Chișinău, în urma efectuării a 1434 de teste primare. Numărul de cazuri noi înregistrat astăzi este la fel de mare precum cel anunțat de Ministerul Sănătății miercurea trecută, când au fost 330 de pacienți.

''În fond, sunt afectate municipiile și teritoriile adiacente municipiului Chișinău. Și Criuleni, și Anenii Noi, și Fălești asociat cu municipiul Bălți. Situația se menține, totuși, gravă. Reiterăm apelul nostru la responsabilitate.'', a declarat CONSTANTIN RÎMIȘ, secretar de stat Ministerul Sănătății.

Din numărul total de pacienți noi,12 sunt angajați din sistemul de sănătate. A crescut și bilanțul deceselor după ce încă patru oameni au fost răpuși de noul tip de coronavirus. În prezent, 346 de bolnavi se zbat între viață și moarte în secțiile de reanimare. Dintre ei, 27 sunt intubați. 265 de persoane au fost externate, iar bilanțul celor vindecați a ajuns la 13 298 de persoane.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.