Spectacol de satiră. Satiricul rus Mihail Jvanețki vine la Chișinău
Embed:
Spectacol de satiră. Satiricul rus Mihail Jvanețki vine la Chișinău

Cunoscutul scriitor satiric rus Mihail Jvanețki revine la Chișinău cu un nou spectacol. Artistul promite să le ofere spectatorilor o doză bună de umor și meditații. Evenimentul va avea loc joi, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Maria Bieșu".

Mihail Jvanețki urma să vină la Chișinău încă la începutul verii, dar și-a amânat spectacolul, din cauza unor probleme de sănătate. Recent, satiricul a postat pe pagina sa de facebook o adresare către publicul din țara noastră.

"Cred că aș putea să vă uimesc sau să vă bucur, să vă fac să râdeți sau să plângeți. Am pregătit câte ceva în timpul verii. Va fi și umor, și meditații cu nuanțe de tristețe, care vor alterna într-un ritm alert", a afirmat scriitorul satiric, Mihail Jvanețki.

"La concertul lui Jvanețki trebuie să vină spectatorii care îl cunosc. Haideți să comparăm ceea ce a scris Jvanețki mulți ani în urmă și ce scrie acum. Cum s-a schimbat el pe parcursul anilor, cum s-a transformat și cum simte timpul", a spus producătorul "Suhih Production", Artur Suhih.

Mihail Jvanețki s-a născut pe 6 martie 1934, în orașul Odesa din Ucraina, într-o familie de medici. A început să scrie versuri încă de pe băncile universității, iar primul spectacol l-a susținut în anul 1969. Pe parcursul anilor, a scris sute de satire și este autorul a 14 cărți și a cinci piese de teatru.

Sursa Foto: publika.md

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.