Startul sezonului de vară a fost dat la „OrheiLand”, cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova
Embed:
Startul sezonului de vară a fost dat la „OrheiLand”, cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova

Atmosferă de poveste la cel mai mare parc de distracții din țară "OrheiLand", unde, duminică, a fost dat startul sezonului estival.
Zona de agrement a fost redeschisă după un an de restricții impuse din cauza pandemiei de COVID-19.
La eveniment au participat sute de copii care au fost întâmpinați de animatori și personajele din desenele animate îndrăgite.
Și în acest an, accesul la toate atracțiile parcului de distracții "OrheiLand" este gratuit.Imediat după redeschiderea zonei de agrement, vizitatorii au luat cu asalt toate toboganele, trambulinele și spațiile de joacă de la "OrheiLand".

"Mă distrez jucîndu-mă printre carusele. "

"Mă bucur că sunt acești animatori, este foarte interesant. Deschiderea e uau! "

"Eu știu că am mai fost, și e foarte interesant. Fetița nu a fost niciodată, e pentru prima dată. E foarte frumos! Pentru copii e o plăcere."

"Suntem foarte mulțumiți, demult trebuia să se deschidă, pentru că ei nu aveau unde să se ducă, și asta e unica oportunitate pentru dînșii. Bucuria lor. "

La fel ca și în anii precedenți, printre principalele puncte de atracție de la "OrheiLand" este „Căsuța Inversată”, iar amatorii de adrenalină pot simți energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate. Vizitatorii, indiferent de vârstă, se pot odihni în spațiile verzi, la un teren de bowling, sau în zona havuzului muzical, care se află în centrul parcului de distracții. Cea mai mare priză la public îl are, și în acest an, roller- coasterul de tip american. Acesta are o lungime de 350 de metri, este de înălțimea unui bloc cu cinci etaje și are lățimea de 17 metri. Redeschiderea parcului de distracții a fost marcată de un concert de zile mari.


"Vreau să continuie muzica, să continuie veselia. Vara abia a început. Noi vă așteptăm cu drag toată Republica Moldova, toți oaspeții Republicii Moldova aici, în municipiul Orhei la distracții continuie și în Orheiland, și pe plajele lacului din oraș. "


"Simbolul dragostei, simbolul copilăriei, simbolul a tot ce este mai frumos în toată Republica Moldova. Vă rog să ne distrăm și cu voie bună, și cu zâmbete."


Autoritățile din Orhei dau asigurări că aici sunt respectate toate normele sanitare impuse de situația pandemică.
Parcul de distracții „Orheiland” este deschis în fiecare zi, luni între orele 16:00 și 22:00, iar de marți până duminică de la ora 10:00 până la 22:00. Potrivit unui comunicat remis de Primăria Orhei, Parcul de distracții „OrheiLand”, deschis încă în 2018, este unul dintre cele mai mari și mai populare proiecte realizate de deputatul Ilan Șor, în perioada în care deținea funcția de primar al municipiului Orhei.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.