Studenți, șoferițe de troleibuz și angajați de la Regia Autosalubritate vă așteaptă în weekend la noi ediții ale show-ului "100 de moldoveni au zis"
Embed:
Studenți, șoferițe de troleibuz și angajați de la Regia Autosalubritate vă așteaptă în weekend la noi ediții ale show-ului "100 de moldoveni au zis"

Studenți, șoferițe de troleibuz și angajați de la Regia Autosalubritate. Sunt câțiva dintre eroii următoarelor ediții ale show-ului "100 de moldoveni au zis". La ora 20.00, vineri, sâmbătă și duminică, prezentatoarea emisiunii, Lilu, vă așteaptă la Prime cu ediții pline de umor și întrebări provocatoare.

" Salutare Moldova. Bine te-am găsit la 100 de moldoveni au zis! Astăzi ne teleportăm în anii de studenție, pentru că jucăm cu opt studenți ageri, frumoși și visători. "


Vineri, la show-ul "100 de moldoveni au zis" se vor duela studenții moldoveni care fac carte peste hotare cu cei care au rămas să studieze acasă. Lupta între echipele " Căminul numărul patru " și " Jackpot " va fi încinsă și condimentată cu momente haioase.

Sâmbătă, în platoul emisiunii vor lupta pentru premiul mare familiile Rudei și Butnaru. Și într-o echipă, și în alta, căpitani au fost mamele.


Iar duminică, la " 100 de moldoveni au zis " vor juca opt bugetari care se trezesc cu noaptea în cap ca să facă viața chișinăuienilor mai ușoară. Vor încerca să intuiască cum gândesc moldovenii patru bărbați angajați la Regia Autosalubritate și patru șoferițe de troleibuz.

Intuiția, însă, nu a fost mereu de partea participanților.

Echipele Aurora și Matinalii au venit în platou cu daruri.

Nu ratați show-ul "100 de moldoveni au zis " la ora 20, vineri, sâmbătă și duminică, la PRIME!

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.