Suspiciuni de blat. Conducerea Zimbrului crede că un meci ar fi fost aranjat
Embed:
Suspiciuni de blat. Conducerea Zimbrului crede că un meci ar fi fost aranjat

Conducerea clubului Zimbru a sesizat Ministerul de Interne despre un posibil meci aranjat în Divizia Națională. Pe întâi martie, galben-verzii au fost învinși, cu 3 la 0, de Saxan Ciadîr-Lunga, iar acest rezultat i-a trezit suspiciuni vicepreședintelui echipei din Capitală.

"Avem necesitatea de a verifica unele surse care apar și unele discuții care se reflectă negativ asupra echipei. Din acest motiv am considerat necesar să apelăm și la organele de resort. Atâta timp cât nu există probe și dovezi, noi nu putem discuta, însă noi avem o colaborare foarte strânsă cu ministerul afacerilor de interne, inclusiv cu domnul ministru, unde deviza noastră este toleranță zero față de orice suspiciuni ar fi", a spus vicepreședintele FC Zimbru Chișinău, Veaceslav Pâslari.

Zvonurile și suspiciunile au apărut imediat după ce casele de pariuri au luat-o razna chiar în ziua meciului dintre Saxan și Zimbru. În doar 24 de ore, echipa din Chișinău s-a transformat, din favorită, în outsider.

Cu o zi înainte de meci, Saxan avea coeficient la victorie de 8 la 1, iar cu o oră înainte de meci acesta s-a redus la 2 la 1, ceea ce înseamnă că s-a pariat masiv pe victoria grupării din Ciadîr-Lunga.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.