Tânăra din Comrat, care și-a spintecat mama și i-a smuls inima din piept, ar putea să nu facă pușcărie
Embed:
Tânăra din Comrat, care și-a spintecat mama și i-a smuls inima din piept, ar putea să nu facă pușcărie

Tânăra din Comrat, care în luna decembrie anul trecut și-a spintecat mama și i-a smuls inima din piept, ar putea să nu facă pușcărie.
Chiar dacă dosarul său a fost expediat în instanță, procurorii vor cere magistraților ca ea să fie recunoscută drept persoană cu probleme de sănătate mintală.
Informația a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de procurorul interimar al autonomiei găgăuze, Victor Cîlcic.

Solicitarea este motivată prin faptul că expertiza psihiatrică a arătat că aceasta nu avea discernământ în momentul comiterii crimei. Astfel, procurorii vor insista ca Anna Leicovici, în vârstă de 21 de ani, să urmeze tratament specializat într-o unitate medicală specializată de psihiatrie. Odioasa crimă care a șocat întreaga țară a fost comisă în data de 11 decembrie, 2020. Tânăra din Comrat și-a spintecat mama, în vârstă de 40 de ani, a fugit de la locul infracțiunii., după care a fost reținută  de poliție. În data de 14 decembrie, magistrații Judecătoriei Comrat au dispus plasarea ei în arest pentru 30 de zile. După câteva zile, ea a fost transferată din izolator în Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chișinău, unde se află până în prezent.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.