Tânărul învinuit de omorul iubitei sale de 16 ani va sta următoarele 30 de zile în arest preventiv
Embed:
Tânărul învinuit de omorul iubitei sale de 16 ani va sta următoarele 30 de zile în arest preventiv

Tânărul învinuit de omorul iubitei sale de 16 ani va sta următoarele 30 de zile în arest preventiv. Magistrații de la Judecătoria Chișinău au admis integral demersul procurorilor. Prezent la ședință, tânărul a refuzat să discute cu presa și nu a răspuns la nicio întrebare a jurnaliștilor.


"Ce s-a întâmplat între tine și fată? De ce ai omorât-o?"

Nici avocatul tânărului nu a oferit mai multe detalii jurnaliștilor.

"Deocamdată, eu nu o să ofer informații, este totuși anchetă, e un caz mai special."

Procurorul de caz spune că tânărul își recunoaște integral vina și colaborează cu ancheta. După ce ar fi omorât-o pe fată, acesta ar fi încercat să se sinucidă.

"- Ce era scris pe biletul de adio?
- Că îi pare rău de tot ce s-a întâmplat și dorește să fie cu fetița."

Suspectul va fi supus și unei expertize psihologice.

"Având în vedere că acesta a fost reținut la câteva zile de la comiterea faptei, este imposibil de stabilit dacă se afla în stare de ebrietate. Deja, dacă era drogat, în sângele acestuia o să stabilim cu exactitate."

La începutul acestei săptămâni, polițiștii au găsit, într-un apartament din Capitală, cadavrul unei fete de 16 ani. Aceasta era dispărută de câteva zile. În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că adolescenta a fost înjunghiată chiar de iubitul ei, în urma unui conflict apărut între ei, iar motivul neînțelegerii ar fi fost un mesaj pe care tânărul l-a primit de la o altă fată.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.