Tinerii care au jefuit mai multe stații PECO din țară, reținuți de oamenii legii (VIDEO)
Embed:
Tinerii care au jefuit mai multe stații PECO din țară, reținuți de oamenii legii (VIDEO)

Indivizii care au atacat și au furat bani din mai multe benzinării din municipiul Chișinău și Strășeni au fost identificați și reținuți de oamenii legii. Cei trei suspecți, doi dintre care sunt frați, au vârsta cuprinsă între 20 și 24 de ani și sunt originari din raioanele Călărași și Rezina. Furturile au fost comise timp de o lună, iar suma pagubelor se ridică 170 de mii de lei.


Potrivit poliției, primul atac a avut loc la sfârșitul anului trecut, într-o benzinărie din sectorul Râșcani al Capitalei. Indivizii, cu măști pe față și înarmați, au agresat angajații stației de alimentare și au furat 39 de mii de lei. Peste câteva zile, aceștia au dat buzna încă în trei benzinării, două din municipiul Chișinău și una din satul Bucovăț, raionul Strășeni.

”Este vorba despre o serie de atacuri tâlhărești armate, comise în municipiul Chișinău și raionul Strășeni, timp de o lună de către doi frați și un prieten de-al lor. Amenința cu arma angajații stațiilor PECO și plecau de acolo cu sume mari de bani”.

Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul suspecților, unde au depistat măști, arme, dar și alte bunuri care erau folosite în timpul comiterii infracțiunilor. Deocamdată, nu este clar ce fel de arme aceștia dețineau. Ele au fost ridicate și trimise la expertiză. Cei trei indivizi au fost reținuți pentru 72 de ore. În prezent, poliția întreprinde măsuri de urmărire penală și investigare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.