Tombola celor mai fideli telespectatori ai serialului "Împărăteasa Ki". A fost ales primul câștigător al unui televizor LED
Tombola celor mai fideli telespectatori ai serialului
Tombola celor mai fideli telespectatori ai serialului "Împărăteasa Ki". A fost ales primul câștigător al unui televizor LED

Azi dimineață la "Prima Oră" a fost ales primul câștigător al unui televizor LED din cadrul tombolei organizate pentru cei mai fideli telespectatori ai serialului "Împărăteasa Ki".
Norocosul câștigător al concursului organizat de PRIME este un fan împătimit al acestei producții istorice coreene și, împreună cu soția, urmărește în fiecare zi episoadele noi ale serialului.

Bărbatul a fost sunat în direct. Atunci când a fost anunțat că a câștigat un televizor LED, a crezut că este o glumă.

"Astăzi este acea zi pe care am promis-o, ziua în care dăm un televizor. Un televizor LED la Prima Oră.
- Alo!
- Da.
- Bună dimineața.
- Buna.
- Noi suntem de la PRIME, Prima Oră, vă telefonăm pentru că v-ați înscris la concursul de pe PRIME pentru a câștiga un televizor.
- Mulțumesc!
- Mulțumim!
- Felicitările noastre și vizionare plăcută în continuare!"

Câștigătorul tombolei a spus că a respectat cu strictețe condițiile concursului și a urmărit cu mare atenție episoadele serialului "Împărăteasa Ki".

"- Cum vă numiți?
- Vladimir.
- Vladimir, să știți că programul nostru a ales numărul dumneavoastră de telefon și astăzi v-ați ales cu un televizor LED.
- Dumneavoastră urmăriți în fiecare zi serialul?
- Da!
- Vă place mult?
- Cum să vă spun, îmi place, împreună cu soția îl urmărim."

Din 15 noiembrie, postul de televiziune PRIME a lansat o campanie generoasă, în care oferă zece televizoare LED. Mai mult, toți participanții sunt înscriși automat la extragerea finală a premiului mare, - un televizor LED performant de ultimă generație, cu diagonala de 110 centimetri. Săptămânal, câștigătorii se aleg aleatoriu prin intermediul platformei online random.org.

"Noi ținem pumnii tuturor care s-au înscris în acest concurs și le urăm mult succes pentru că săptămâna viitoare oferim un alt televizor la același concurs, urmăriți "Împărăteasca Ki" pe PRIME, în fiecare zi la ora 14:00 și la miezul nopții și expediați acel cuvânt difuzat pe ecran la 067 166 266."

”Împărăteasa Ki. Din 15 noiembrie, de luni până vineri, la 14:00 și la miezul nopții, pe PRIME.”

Nu ratați povestea fascinantă a unei tinere care provine dintr-o familie nobilă și urmează să devină împărăteasă.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.