Torță pe patru roți în Capitală! O mașină a luat foc din senin în parcarea unui magazin
Embed:
Torță pe patru roți în Capitală! O mașină a luat foc din senin în parcarea unui magazin

O mașină a luat foc în parcarea unui magazin din sectorul Buiucani al Capitalei. Incendiul s-a produs în această după amiază pe strada Vasile Lupu. Șoferul susține că nu avea probleme cu automobilul și nu știe care ar fi cauza. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Șoferul susține că și-a parcat mașina în fața magazinului alimentar și a plecat în ospeție la un prieten care locuia în apropiere. La un moment dat a fost telefonat și i-a spus că îi arde mașina.


"Am venit și am văzut asta. -Avea defecțiuni?-Nici într-un caz. Mă deserveam la autoservice la timp. La metal, că nu mai ai ce face cu ea."

Potrivit martorilor, pompierii au ajuns foarte repede. Între timp, aceștia au încercat să se descurce cu stingătoarele pe care le aveau în mașină.


"Eu am sunat pompierii. În 6-7 minute pompierii erau pe loc, poate și mai puțin. Îl cunosc pe acest șofer. El a avut unele probleme la mașină cu electricitatea. "


"Am oprit mașina și am adus două stingătoare și deja au venit pompierii. Mie tot mi s-a aprins mașina și din cauza asta am dorit să ajut. Foarte neplăcut și foarte mare stres. "


Poliția anchetează cazul.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.