TRAGEDIE în raionul Sîngerei. Un preot și soția lui au murit pe loc după ce mașina în care se aflau s-a lovit frontal cu alta
Embed:
TRAGEDIE în raionul Sîngerei. Un preot și soția lui au murit pe loc după ce mașina în care se aflau s-a lovit frontal cu alta

Preotul din satul Copăceni, raionul Sîngerei, și soția acestuia și-au pierdut viața într-un accident rutier dramatic. Mașina în care se afla cuplul s-a ciocnit frontal cu un alt automobil, care ar fi intrat pe contrasens. Tragedia s-a produs, aseară, la intrarea în localitatea Bilicenii Vechi.

Potrivit poliției, vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul celuilalt automobil, în vârstă de 26 de ani, care ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. În urma impactului, tânărul s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost transportat la spitalul din Sîngerei, iar preotul și preoteasa au murit pe loc. Vestea a îndurerat tot satul Copăceni.

La Biserica Sfânta Treime din localitate, a fost ținută o slujbă de pomenire la care au venit zeci de oameni.

"E foarte mult de vorbit despre caracterul, despre viața Părintelui Valeriu. Un om simplu, un om smerit, un om cu o bunătate mare", a spus preotul din satul Pelinia, raionul Drochia, Petru Niculiță.

Sâmbătă, părintele Valeriu Dubenco și soția sa Iraida vor intra pentru ultima dată în biserica din Copăceni, după care vor fi înhumați.

Cuplul are două fete, una dintre care este stabilită cu traiul în Spania.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.