Tragedie în satul Chetrosu! Doi frați minori au murit într-un accident cu motocicleta (FOTO)
Embed:
Tragedie în satul Chetrosu! Doi frați minori au murit într-un accident cu motocicleta (FOTO)

Durere fără margini într-o familie din satul Șuri, raionul Drochia. Doi frați de 14 și 16 ani au decedat după ce s-au izbit violent cu motocicleta într-o placă de beton, în seara zilei de miercuri. Potrivit rudelor adolescenților, motocicleta aparținea băiatului de 16 ani care și-a cumpărat-o din banii adunați de el.  Adolescenții se aflau în grija mamei, după ce tatăl lor a decedat.Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 23:00, la ieșirea din satul Chetrosu. Cei doi frați s-au pornit la o benzinărie pentru a se alimenta, iar din cauza vitezei excesive, tânărul de 16 ani a pierdut controlul ghidonului și s-a izbit într-o placă de beton. Bunicul minorilor ne-a spus că mama băieților a rămas doar cu un fecior de șapte ani.


"Foarte dureros! Știți cum, doi nepoți odată. Greu o să ne fie, odată să-i pierzi pe doi."


Colega de clasă a băiatului de 14 ani ne-a povestit că acesta nu voia să plece cu fratele său cu motocicleta, însă s-a răzgândit în ultimul moment.


"Eu din câte am auzit, el niciodată nu ieșea, nu se ducea cu fratele lui în sat, dar ieri nu știu de ce fratele lui a spui hai cu mine. Asta din auzite, eu nu știu dacă este corect, și am înțeles că s-a întors de câteva ori acasă înapoi că a spus că nu mă duc, dar totuși până la urmă s-au dus."


Oamenii din localitate spun că tragedia a provocat o durere enormă atât pentru familie, cât și pentru toți localnicii.


"E jale mare oameni buni, asta nici nu se poate de spus. Doamne ferește, doi copii cuminți, mergeau și dădeau bună ziua, întrebau ce faci, nu știu eu de ce așa ceva s-a întâmplat."


"Frumos se comportau, ne salutau, vorbeau, nu aveau un caracter rău. Erau buni așa la suflet, nu știu ce să spun, destinul așa le-a fost sau.""Cel mai mare își făcea studiile la Colegiu de Studii Integrate din Drochia, cel mijlociu era elev la gimnaziul ”Viorel Ciobanu” din localitate, nu erau în vizorul asistentului social, adică era o familie așa obișnuită."


Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.