Tragedie în sportul național! Unul dintre cei mai buni boxeri pe care i-a avut țara noastră, Vasile Belous, a murit într-un accident rutier
Embed:
Tragedie în sportul național! Unul dintre cei mai buni boxeri pe care i-a avut țara noastră, Vasile Belous, a murit într-un accident rutier

Doliu în boxul moldovenesc. Unul dintre pugiliștii cei mai renumiți ai țării noastre, Vasile Belous, a murit într-un accident rutier. Tragedia a avut loc în satul Călărășeuca, din raionul Ocnița.


Vasile Belous a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent într-un gard de piatră al Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului.

"A fost un sportiv foarte tehnic. Sportivi cu așa tehnică sunt puțini în Moldova. A fost o personalitate, un om foarte dedicat. Tot ce îi spuneam, îndeplinea. A avut încredere în mine, nu m-a trădat niciodată. A fost un luptător mare. Regretăm foarte mult că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat."


"A fost un sportiv de performanță, mândria boxului moldovenesc. A participat la Jocurile Olimpice și, într-adevăr, este o tragedie foarte mare ceea ce s-a întâmplat. Condoleanțe pentru familia îndurerată și tuturor oamenilor dragi lui."

Vasile Belous s-a născut în satul Unguri, raionul Ocnița. Din 2004 a fost antrenat de către Petru Caduc la școala de box din satul Grimăncăuți, raionul Briceni. Pugilistul a participat la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European în 2017, a fost multiplu campion național și premiant al turneelor internaționale.

Vasile Belous avea 33 de ani și avea doi copii.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.