Tragedie într-o familie din Capitală. Un copil de doar un an și nouă luni a murit după ce a căzut în gol de la etajul 9
Embed:
Tragedie într-o familie din Capitală. Un copil de doar un an și nouă luni a murit după ce a căzut în gol de la etajul 9

O clipă de neatenție poate costa o viață de om.
Un copil de doar un an și nouă luni a murit după ce a căzut în gol de la etajul 9 al unui bloc de pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei. Potrivit poliției, băiețelul se afla acasă cu mama sa, care în momentul tragediei se afla în bucătărie.


Într-un moment de neatenție al mamei, copilul a ieșit la balcon și uitându-se peste geam, a alunecat în gol. Micuțul a căzut pe anexa de la etajul doi al blocului. La fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri, poliția și ambulanța. Medicii nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul.

În momentul tragediei, administratoarea blocului, Angela Zămare, se afla în biroul său situat la primul etaj. Femeia spune că nu a înțeles inițial ce s-a întâmplat.

"Am auzit o cădere, adică o buhnitură așa și m-am gândit că a căzut ceva poate del balcon la cineva sau de la condiționere, dar nu m-am așteptat să fie așa ceva. Am alergat repede la primul etaj să văd ce e. Parcă s-a auzit așa un sunet parcă așa de copil."

Când a ieșit din birou, administratoarea a văzut-o pe mama copilului cum căuta disperată o soluție pentru a ajunge pe acoperișul anexei ca să-și salveze băiețelul.


"M-am întâlnit cu mama copilului și ea a început plângând, răcnind că copilul a căzut la primul etaj. A început a bate în toate ușile. Răcne a căzut copilul, copilul, ea răcnea, era într-o stare de șoc. Eu nu puteam să îi dau întrebări, noi ne luptam să salvăm copilul."

Părinții micuțului mai au doi copii mai mari. În momentul producerii tragediei tatăl se afla la muncă.


"Tata copilului a venit repede, a alergat. Clar că e tragedie, mare jale, a rupt inima în părinți."

Locatarii susțin că femeia nu lăsa nici pentru o clipă copilul nesupravegheat atunci când ieșea la plimbare prin curtea blocului.

"Este o tragedie. Ea niciodată nu stătea lângă copii, să stea pe telefon sau să nu atragă atenție copiilor. Era foarte iubitoare, grijulie. Nu știm cum s-a întâmplat. Știm că locuiesc la etajul 9. Până a venit ambulanța, băiețelul a murit. Ca mamă nu pot să îmi imaginez. Le doresc putere."

Deocamdată, nu se știe cum a urcat micuțul pe pervaz. Oamenii legii spun că au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.