Tragedie la Răzeni. Un bebeluș de opt luni s-a înecat, după ce fratele acestuia de doi ani a împins în apă căruciorul
Embed:
Tragedie la Răzeni. Un bebeluș de opt luni s-a înecat, după ce fratele acestuia de doi ani a împins în apă căruciorul

Tragedie într-o familie din Răzeni, Ialoveni.
Un copil de doar opt luni s-a înecat în lacul din localitate, după ce fratele acestuia, de doar doi ani, a împins în apă căruciorul în care se afla bebelușul.


”În timp ce un copil de 8 luni dormea în cărucior la umbra unui copac, fratele acestuia de doi ani a împins căruciorul care a căzut în lacul din apropiere. Mama acestora de 28 de ani a intervenit imediat însă nu a reușit să salveze copilul. La sosirea ambulanței medicii au constatat decesul acestuia.”


Potrivit poliției, familia locuiește într-o casă de pe malul lacului, iar în momentul producerii tragediei mama copiilor făcea mâncare.


”– Erați când aici când s-a întâmplat tragedia? – Nu, nu eram. – Dar cine este? – Sunt duși, și părinții și copii au plecat. – Unde? – în sat, eu nu știu. Ei trăiau aici ? – Nu. – Poliția spune că ei locuiau aici. – Nu aici numai paznicul stă. Soția a venit în ospeție la paznic.”


Oamenii spun că totul s-ar fi produs în câteva minute.


”Fetița dormea lângă ușă, dar mama făcea zeamă. El cred că se juca și a împins puțin și căruciorul s-a dus în apă. – Au văzut toți? – Da, erau toți acasă. Asta un minut, o secundă … A sărit soțul, au sărit toți, dar… Aseară am stat cu ea în brațe, m-am jucat, a fost tot bine. Copilul era vesel … Doamne ferește.”


”Mai mult acolo la iaz îi vedeam. Eu numai ce am auzit acum, când ați trecut cu mașina apoi a trecut o femeie și mi-a spus, un neam de-al lor, că a căzut căruciorul, că s-a înecat.”


”Are patru copii, avea grijă de ei. Cât mama făcea mâncare sau ce mai făcea, așa s-a întâmplat. Opt luni fetița avea, cum să nu fie jale, la fiecare le este jale.”


Cuplul mai are trei copii.

Asistentul social monitoriza familia și susține că aceștia sunt îngrijiți foarte bine.


”Tata e responsabil, le cumpăra tot ce trebuie, le aducea și legume și fructe din oraș pentru că el mergea cu pește acolo. Avea grijă de ei, îi ducea tot e la grădiniță cu mașina, tot el îi aducea. Copii erau îngrijiți, aveau grijă de ei, erau hrăniți, îmbrăcați spălați. De câte ori am fost era curat, era bine și copii sănătoși.”


Poliția a inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.