Tragedie pe un traseu din Anenii Noi! Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident de motocicletă
Embed:
Tragedie pe un traseu din Anenii Noi! Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident de motocicletă

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit, după ce motocicleta cu care se deplasa s-a răsturnat. Tragedia s-a produs în această dimineață în satul Telița, raionul Anenii Noi. Potrivit poliției, tânărul ar fi pierdut controlul ghidonului din cauza drumului umed.

Motociclistul a decedat până la venirea ambulanței. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.
Alte trei persoane, printre care doi minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs astăzi în apropiere de localitatea Ciorescu, municipiul Chișinău. Un microbuz s-a ciocnit violent de remorca unui camion. Potrivit poliției, la volanului microbuzului se afla un șofer în vârstă de 35 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de camionul condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani. Șoferul microbuzului și pasagerii acestuia, doi minori de 6 și 9 ani, s-au ales cu traumatisme și au fost transportați la spital. Alte circumstanțe urmează să fie stabilite.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.