Tragedie pe un traseu din România! Un cuplu de moldoveni, și copilul acestora au decedat în urma unui grav accident rutier
Embed:
Tragedie pe un traseu din România! Un cuplu de moldoveni, și copilul acestora au decedat în urma unui grav accident rutier

Trei cetățeni moldoveni, printre care și un copil, și-au pierdut viața în urma unui accident de circulație produs în orașul Huedin din România. Potrivit presei din țara vecină, un al doilea copil, aflat în aceeași mașină, a scăpat cu viață și a fost internat în spital. Autoturismul care se deplasa în direcția Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus. Potrivit ministerului de Externe de la Chișinău, toate cele 4 victime sunt membri ai aceleași familii.


"Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează despre producerea miercuri după-amiază a unui accident rutier în apropierea orașului Huedin, județul Cluj, cu implicarea unui automobil și a unui camion, soldat cu decesul a trei cetățeni ai Republicii Moldova - 2 adulți și un minor, un bărbat în vârstă de 28 de ani, o femeie în vârstă de 29 de ani și un copil în vârstă de 6 ani. A patra persoană, cetățean moldovean, din automobilul implicat în accident, în vârstă de 10 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca."

  La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD, care a aterizat în apropierea zonei unde s-a produs accidentul, iar traficul a fost blocat. Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.