Tragic! Un tânăr din Nisporeni a murit în spital după ce a fost snopit în bătaie de câțiva indivizi
Embed:
Tragic! Un tânăr din Nisporeni a murit în spital după ce a fost snopit în bătaie de câțiva indivizi

A fost bătut cu cruzime în timp ce se plimba în parcul din orașul Nisporeni, iar peste cinci zile a murit pe patul de spital.
Este vorba despre un bărbat de 28 de ani care a fost atacat de câțiva tineri.
Potrivit poliției, victima ar fi bruscat pe o rețea de socializare un tânăr de 19 ani, iar ultimul ar fi decis să se răzbune.

Din imaginile făcute publice de Inspectoratul de Poliție Nisporeni, se vede cum agresorul de 19 ani, împreună cu trei prieteni, se apropie de tânărul de 28 de ani care ședea cu doi amici pe o bancă dintr-un parc din localitate. La un moment dat, făptașii s-au năpustit asupra lor și i-au lovit de mai multe ori. Mai mult, victima a fost lovită cu pumnul în figură și a căzut de pe un pod de aproximativ 2 metri. Ulterior, agresorii au plecat într-o direcție necunoscută, iar bărbatul a fost lăsat să zacă la pământ. Tânărul de 28 de ani a fost transportat la spital, dar din cauza traumatismelor suferite, a decedat peste 5 zile.

"În urma examinării victima a fost diagnosticată cu traumatism vertebro-modular închis grav, luxația vertebrei și contuzia modulară. S-a anunțat o cauză penală și ceilalți tineri sunt audiați."


Tânărul care a lovit bărbatul este cercetat pentru vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății și pentru huliganism. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 10 ani de închisoare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.