Trei destinații care l-au cucerit! Felicitare absolut inedită pentru Chișinău de la ambasadorul Marii Britanii în Moldova
Embed:
Trei destinații care l-au cucerit! Felicitare absolut inedită pentru Chișinău de la ambasadorul Marii Britanii în Moldova

De Hramul orașului Chișinău, ambasadorul Marii Britanii în Moldova, Steven Fisher a pregătit o felicitare inedită. Acesta a filmat un tur personalizat prin Capitală și a mers în trei dintre locurile sale preferate. În filmuleț, Fisher vorbește în limba română și pornește de acasă către cele trei destinații care l-au cucerit.

"Să pornim la drum. Iată că ne apropiem de prima destinație a noastră - bulevardul Ștefan cel Mare, monumentul lui Ștefan cel Mare și Parcul central."

Steven Fisher spune că anume acest loc spune multe despre istoria orașului Chișinău și că el poate fi întâlnit des aici.

"Prima dată am fost în acest parc în anul 1999. Îmi place foarte mult să vin aici și să savurez o cafea, să savurez atmosfera orașului și să mă întâlnesc cu prietenii."

Al doilea loc preferat de ambasador este Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.

"Se deosebește prin arhitectura sa unică. Este o destinație must see pentru fiecare care vizitează Chișinăul."

Pe placul diplomatului este și parcul "Valea Morilor", unde acesta deseori alergă dimineața.

"Este un parc mare, liniștit, frumos. Mă bucur foarte multă să vin aici să alerg."

La final, ambasadorul a venit cu o felicitare pentru toți locuitorii orașului Chișinău.

"Chișinău, ești cu adevărat un oraș frumos. Îți doresc ție și locuitorilor tăi energie, pace și un viitor prosper!"

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.