Trei indivizi au fost reținuți de oamenii legii pentru mărturii false împotriva unu echipaj de poliție
Embed:
Trei indivizi au fost reținuți de oamenii legii pentru mărturii false împotriva unu echipaj de poliție

Minciuna nu are picioare lungi! Trei bărbați din raionul Strășeni, au fost încătușați de oamenii legii pentru mărturii false. Suspecții au încercat să se dea drept victime în cadrul unui proces penal în care figurau, și au acuzat un echipaj de poliție că le-ar fi cerut mită și chiar i-au agresat. Toate după ce inspectorii i-au tras pe dreapta în timp ce se deplasau cu un microbuz încărcat cu lemne de foc, fără acte de proviniență.

La începutul lunii octombrie, cei trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 27 și 59 de ani, au fost trași pe dreapta de un echipaj de poliție. Indivizii transportau cu un microbuz lemne de foc fără acte de proveniență. Mai mult, șoferul nu avea în regulă nici actele automobilului. Ca să scape basma curată, aceștia au sesizat Serviciul Protecției Internă și Anticorupție al Mai și au declarat că după ce au fost stopați, oamenii legii ar fi cerut mită și chiar i-ar fi agresat. Ceea ce nu știau suspecții este că întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere. După ce au analizat imaginile, procurorii din Criuleni au au inversat rolurile "suspecților" și "victimelor", întrucât cei trei bărbați au făcut declarații false.


Ce trei bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați pentru denunțare falsă și declarații mincinoase, infracțiuni pentru care riscă amenzi de până la 58 de mii de lei sau cinci ani de închisoare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.