Trei stații de alimentare cu metan a companiei "Transautogaz" și-au sistat temporar activitatea
Embed:
Trei stații de alimentare cu metan a companiei "Transautogaz" și-au sistat temporar activitatea

Mai multe stații de alimentare cu metan a companiei "Transautogaz" și-au sistat temporar activitatea după ce, ieri, autoritățile au declarat stare de alertă în sectorul enegetic.


"Transautogaz" a anunțat că va fi sistată activitatea a trei stații de alimentare cu gaze comprimate. Una este din Bălți, alta din satul Seliște, raionul Orhei, iar cea de-a treia alimenta cu metan consumatorii din satul Țarigrad, raionul Drochia.
Într-un comunicat al companiei se menționează că această decizie a fost singura soluție, în contextul în care autoritățile au solicitat companiilor să raționalizeze consumul de combustibil.
"Transautogaz" anunță că celelalte nouă stații ale companiei vor activa în regim obișnuit. Se întâmplă după ce miercuri, Comisia pentru Situații Excepționale a declarat stare de alertă în sectorul energetic, pentru a evita o eventuală criză. Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a menționat însă că cetățenii nu vor fi afectați și că există un plan de acțiuni în acest sens.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.