Trei străzi secundare din orașul Orhei, care au fost reparate capital, au fost date în exploatare
Embed:
Trei străzi secundare din orașul Orhei, care au fost reparate capital, au fost date în exploatare

Trei străzi secundare din orașul Orhei, care au fost reparate capital, au fost date astăzi în exploatare. Localnicii sunt foarte bucuroși și spun că aceste străzi nu au fost reparate de mai bine de 40 de ani. Autoritățile locale promit că în curând lucrările pe alte trei străzi aflate în proces de renovare vor fi încheiate.


"Într-un ceas bun!"

Străzile Codru, Tineretului și Decebal au o lungime totală de trei kilometri. Potrivit unui comunicat al Primăriei Orhei, pe strada Codru, a fost așternut un strat de asfalt fierbinte pe o suprafață de aproape 1500 de metri pătrați. Iar străzile Tineretului și Decebal au fost renovate cu asfalt reciclat.

"Așa drumuri nu am avut ani mulți, decând suntem noi așa drumuri nu am avut, suntem foarte bucuroși."

" Mai mult de 40 de ani el nu a fost renovat și e foarte bine Cândva nu era așa, acum întradevăr să renovează se face un oraș de vis. Nici nu ne-am gândit cu zece ani în urmă că așa ceva o să ajungem. "

Primarul Pavel Verejanu, care face parte din echipa lui Ilan Șor, spune că va direcționa transportul public pe artera renovată.

" În acest an, Consiliul Municipal și Primăria și toată echipa noastră am investit în ceea ce ține de reabilitarea drumurilor circa 28 de mln de lei. Dacă e să vorbim despre acest sector, circa 3,5 mln de lei au fost investiți. "

Pe ultima sută de metri sunt lucrările de renovare a încă cel puțin trei străzi secundare din Orhei. Este vorba despre Codreanca, Milescu Spătaru și Călărași, cu o lungime totală de aproximativ 5 kilometri.

"Minunile frumoase se întâmplă în continuare în orașul Orhei și suntem foarte fericiți că am reușit acest proiect minunat și ca de obicei, nu punem punct, doar virgule. Vom insista ca și străzile din toate satele raionului Orhei să fie cu aceleași comodități "

În acest an, toate străzile principale din municipiul Orhei au fost renovate.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.