Un amator de fotbal din Orhei a transformat 1000 de lei într-un milion pe singurul site autorizat de pariuri din Moldova
Embed:
Un amator de fotbal din Orhei a transformat 1000 de lei într-un milion pe singurul site autorizat de pariuri din Moldova

Un amator de fotbal din Orhei a transformat 1000 de lei în aproape un milion de lei pe singurul site autorizat de pariuri din Moldova.
Grigore a mizat în acest weekend pe o combinație de 26 de meciuri și a câștigat 919 081,11 de lei.
Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, spune că era pe punctul de a pleca peste hotare atunci când a aflat că a bătut toate recordurile pe site-ul 7777.md.
Acești bani practic i-au permis să rămână acasă, alături de copii și nepoți.


Câștigătorul susține că la ai săi 44 de ani se consideră un mare norocos. Dumnezeu a dorit ca eu să-mi fac familia fericită, a zis el. Soția a aflat prima de câștig, dar nu a crezut. Când i-am arătat biletul, mi-a sărit în brațe de fericire, m-a sărutat. Am sărbătorit două zile pentru că am chemat și cei mai buni prieteni acasă”, povestește emoționat câștigătorul.


Bărbatul zice că se consideră un bunic fericit și că o parte din câștig îl va oferi nepoatei. Grigore era deja cu bagajele pregătite și urma să plece la muncă peste hotare, ca să agonisească bani pentru construcția casei. Câștigul l-a făcut să nu mai plece nicăieri și este foarte fericit de premiul cu care s-a ales, zice Grigore. Cu banii câștigați, voi termina de construit casa și voi avea grijă de propria sănătate”, susține câștigătorul.


Grigore este constructor de meserie, dar are fotbalul în sânge.


"Atletico Madrid este echipa mea favorită, îi urmăresc de mic copil. Eu în fiecare zi analizez toate partidele care se joacă în lume și am știut că într-o zi va veni și șansa mea, ne-a spus bărbatul.
El a mai precizat că ultimul joc la care a avut emoții a fost partida dintre Serbia și Luxemburg, gazdele au bătut abia în minutul 75 și atunci a simțit cu adevărat că i-a mers, a mai adăugat Grigore."Putem vedea că utilizatorul a pariat pe 19 meciuri la Campionatul Mondial. Șase meciuri pentru Campionatul Europei sub 21 de ani și un meci amical între echipe internaționale. 22 de rezultate erau pentru câștigurile echipelor anumite și doar patru marcheturi pe șanse duble. Adică câștig sau egal pe o echipă anumită. Așadar, o miză în valoare de o mie de lei și bonus a adus un câștig incredibil de 919 081, 11 lei."

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.