Un bărbat, căzut într-o gură de canalizare pe o stradă din Capitală, a fost salvat după ce un trecător i-a auzit strigătul disperat
Embed:
Un bărbat, căzut într-o gură de canalizare pe o stradă din Capitală, a fost salvat după ce un trecător i-a auzit strigătul disperat

Un locuitor al Capitalei, în vârstă de 75 de ani a căzut în plină zi într-o gură de canalizare de pe strada Ion Luca Caragiale din sectorul Buiucani al Capitalei. A fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a fi scos, iar acum se află în afara oricărui pericol. După o zi de la incident gura de canalizare rămâne descoperită, iar indicatoarele privind un potențial pericol lipsesc.

Incidentul s-a produs în data de 2 martie. Bărbatul mergea pe stradă, când s-a prăbușit sub pământ. Operațiunea de salvare a acestuia a durat 10 minute. Salvatorii l-au scos cu succes din fântâna cu o adâncime de 3 metri. Bărbatul și-a fracturat un picior și a avut nevoie de îngrijiri medicale.


" Gura de canalizare de aproape 3 metri adâncime se află în imediata apropiere de trotuar, chiar in preajma unui centru medical. Mai mult, aceasta, la o zi distanță de la incident, încă rămâne descoperită și prezintă în continuare pericol pentru trecători. "


Oamenii spun că problema gurilor de canalizare descoperite persistă de mai mult timp în tot orașul, iar primblările pe trotuare devin tot mai periculoase.


"Cade un om, ori un copil poate să cadă ori un om în vârstă nu are importanță. Cade de la 3m înălțime se lovește cu capu, de la un metru poți să cazi și să îți pierzi viața "


"Periculos, desigur că este periculos. Sunt peste tot, pe drum, pe trotuare, peste tot, ar fi bine să se rezolve deja."

" Este periculos, indiscutabil. Este ceva groaznic."

Vadim Brânzaniuc, pretorul sectorului Buiucani, a aflat despre incident de la echipa noastră de filmare. El ne-a spus că va soluționa problema în cel mai scurt timp.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.