Un bărbat de 40 de ani din Chișinău, în stare gravă la reanimare după ce a fost înjunghiat de soția sa
Embed:
Un bărbat de 40 de ani din Chișinău, în stare gravă la reanimare după ce a fost înjunghiat de soția sa

După sărbătoarea de ieri, numărul celor care au ajuns la spital a crescut cu 20 la sută comparativ cu zilele obișnuite. Oamenii au venit cu diverse traumatisme, fracturi dar și cu intoxicații alcoolice.

De îngrijiri medicale a avut nevoie și un bărbat, de 40 de ani, din Chișinău care a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie în regiunea abdomenului de către soția sa. 

Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății! Acest lucru ar putea fi confirmat și de bărbatul de 40 de ani, care este internat în secția de reanimare după ce a fost înjunghiat în burtă de către soție.

Potrivit poliției, femeia s-a înfuriat din cauză că soțul nu și-a petrecut seara cu ea și a ajuns acasă beat, la ora 4 dimineața.

Imediat după ce și-a rănit bărbatul, agresoarea a apelat serviciul 903.

Victima a fost transportat la Spitalul de Urgență, unde a fost supus, în scurt timp, unei intervenții chirurgicale.

Potrivit oamenilor legii, femeia ar putea fi trasă la răspundere penală doar dacă soțul ei va depune o plângere la poliție.

Potrivit medicilor starea bărbatului este stabilă.

"La moment pacientul se află la terapie intensivă după intervenția suportată chirurgical în urma plăgii de cuțit în regiunea peretelui abdominal interior. O să fie internat la noi în clinică până la însănătoșire", a spus șeful Departamentul Clinic Medicină de Urgență, Igor Curov.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.