Un bărbat, descoperit mort, într-o baltă de sânge în propria casă
Un bărbat, descoperit mort, într-o baltă de sânge în propria casă
Un bărbat, descoperit mort, într-o baltă de sânge în propria casă

Un barbat de 61 de ani a fost descoperit mort, într-o baltă de sânge, în casa în care acesta locuia. Urme de lovituri puternice existau în zona craniului. Cel care a alertat autoritățile este o rudă a victimei.

"Am vrut să merg la el în vizită, este moșul meu și am vrut să văd ce mai face, pentru că locuim la câteva case distanță. Imediat cum am deschis ușa, l-am vazut întins pe podea și nu mișca deloc. Mi-am dat seama că e mort și m-am speriat. M-am dus repede la vecinul de peste drum și l-am anunțat. Nu știam ce s-a întâmplat", a povestit Gheorghe Acostoaie, nepot al decedatului, potrivit bzi.ro.

Medicii care au ajuns la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul. Unul dintre primii vecini care a vazut cadavrul a spus că s-a îngrozit când a vazut urma de tăietură de la nivel cranian pe care o avea trupul neînsuflețit.

Criminaliștii, procurorii și medicii legiști care au făcut cercetări la fața locului au adunat indicii care i-au îndrumat imediat către principalul suspect.

Potrivit anchetatorilor, motivul crimei a fost un împrumut de bani. Însa acesta nu avea de unde să îi restituie, motiv pentru care s-ar fi ajuns la această crimă îngrozitoare.

Sursa Foto: publika.md

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.