Un bărbat din Capitală și-ar fi OMORÂT vecina ca să-și poată plăti creditul luat de la bancă
Embed:
Un bărbat din Capitală și-ar fi OMORÂT vecina ca să-și poată plăti creditul luat de la bancă

Creditul luat de la bancă l-a adus la disperare. Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Capitală riscă să-și petreacă următorii 20 de ani după gratii, pentru că și-ar fi omorât vecina. El este învinuit de procurori că, în luna aprilie, a intrat în apartamentul victimei, a împușcat-o cu o armă pe care o deținea ilegal și i-a furat mai multe bunuri. 

Procuratura municipală anunță că a finalizat urmărirea penală pe numele învinuitului și a expediat dosarul în instanța de judecată. Potrivit oamenilor legii, individul, care este căsătorit și are la întreținere un copil, avea un credit la bancă, iar împrumutul expira exact în ziua omorului. Astfel, din disperare, el ar fi luat arma pe care o deținea ilegal și și-ar fi ucis vecina, o fostă lideră sindicală.

După săvârșirea crimei, bărbatul a amanetat bunurile sustrase din casa victimei și a achitat la bancă o rată de credit. El a fost reținut a doua zi după comiterea infracțiunii. În locuința sa a fost găsită arma folosită la comiterea omorului, mai multe muniții deținute ilegal și câteva bunuri sustrase din apartamentul victimei.

Bănuitul și-a recunoscut vina. Victima avea 62 de ani și locuia singură. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.