Un bărbat din Glodeni a urcat beat la volan și și-a incendiat din neatenție propria mașină
Embed:
Un bărbat din Glodeni a urcat beat la volan și și-a incendiat din neatenție propria mașină

A urcat beat la volan, s-a ales cu un dosar penal și chiar și-a incendiat din neatenție propria mașină. I s-a întâmplat unui tânăr de 26 de ani din raionul Glodeni. Acesta se deplasa haotic prin municipiul Bălți, în momentul în care a fost observat de către polițiștii de patrulare, care l-au somat să tragă pe dreapta.

Ulterior, oamenii legii i-au cerut permisul de conducere, pentru documentarea cazului. În acel moment, potrivit polițiștilor, bărbatul a scos o brichetă și a dat foc din neatenție mașinii. 

"Ținând cont că era seara și nu se vedea în automobil, prin intermediul unei brichete a încercat cumva să scoată documentele din habitaclu automobilului și s-a incendiat habitaclu", a declarat ALEXEI GROSU, șef adjunct INSP.

Oamenii legii au încercat să stingă focul, dar au alertat și pompierii. La fața locului au intervenit două echipaje care însă nu au mai putut salva autoturismul cuprins deja de flăcările puternice.  Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Șoferul a fost supus alcooltestului, iar rezultatele au arătat că acesta consumase de patru ori mai mult alcool  decât normă admisă de lege.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar șoferul riscă până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, cu anularea dreptului de a conduce. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.