Un centru de instruire pentru angajații Poștei Moldovei a fost inaugurat la Bălți
Embed:
Un centru de instruire pentru angajații Poștei Moldovei a fost inaugurat la Bălți

Angajații Poștei Moldovei vor avea parte de instruire și perfectare profesională în cadrul unui centru inaugurat, în premieră, în nordul țării. Pentru construcția centrului, care se află la Bălți, s-au cheltuit trei milioane de lei. În cadrul evenimentului, conducerea Poștei Moldovei a oferit și cheile a patru automobile noi pentru oficiile poștale din Râșcani, Florești, Drochia și Bălți.

"Aici vor învăța toate performanțele care necesită astăzi să demonstreze ei fiind angajații Poștei Moldovei, aici vor trăi, aici avem un mini hotel, aici avem bucătărie, aici avem toate serviciile necesare. Este tehnica performantă, 16 stații de muncă, șase numere de hotel, toate sunt dotate cu televizoare, cu paturi, cu halaturi cu tot de ce au nevoie", a zis directorul general al ÎS Poșta Moldovei, Serghei Năstas.

"La acest centru de instruire noi, în perspectivă, avem de gând ca să instruim tot nordul Moldovei, deci toate oficiile poștale. Vom pune două săptămâni, câte zece zile de studiu. În aceste 10 zile toți specialiștii vor face școala. La moment avem 12 profesori care vor duce zilnic lecțiile", a spus administratorul Centrului de Instruire din Bălți, Igor Crihan.

La inaugurarea noului centru au participat directorii mai multor oficii poștale din țară.

"Acest centru de instruire va fi și pentru alte raioane, nu numai pentru Bălți. Din această activitate o să aibă de câștigat poșta, clienții noștri, o să aibă servicii mai calitative, și venituri mai mari", a zis șeful secție, ÎS Poșta Moldovei, Nicolae Tărăcilă.

"Suntem și noi printre norocoșii cărora li s-au oferit automobil. Era de strică necesitate și mulțumim domnului director pentru toate schimbările benefice care se produc în ultimul timp", a spus directorul oficiului poștal din Cantemir, Adela Popa.

Astfel de Centre de Instruire pentru angajații Întreprinderii de Stat Poșta Moldovei urmează să fie deschise, până la sfârșitul acestui an, la Chișinău și Cahul.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.