Un nou sezon excepțional de "Roata Norocului" la PRIME. Când să va da startul și ce surprize ne așteaptă
Embed:
Un nou sezon excepțional de "Roata Norocului" la PRIME. Când să va da startul și ce surprize ne așteaptă

Ne așteaptă un nou sezon al jocului televizat "Roata Norocului". Startul celui mai tare game show de la PRIME se va da în data de 5 martie. Prezentatorul Dan Negru împreună cu  Anastasia Fotachi au deja gata filmată prima ediție a emisiunii, una plină de emoții, adrenalină și premii grandioase.

În pauzele dintre filmări l-am surprins pe prezentatorul showului Dan Negru, care nu a vrut să ne divulge prea multe secrete, dar ne-a asigurat că se pregătește un sezon excepțional ce nu poate fi ratat.


" Multe premii, mulți concurenți deștepți. Noi așteptăm toată Moldova la Roata Norocului dacă se poate, adică să dăm premii mai mari decât salariile, fiecărui om care vine să-i dăm câte un salariu. Avem încercări noi pentru concurenți, unele puțin mai grele pentru că și premiile sunt mai mari".


Producătoarea emisiunii Natalia Ciocan ne-a povestit că echipa de la "Roata Norocului" a decis să-i surprindă plăcut pe telespectatorii PRIME, chiar din prima ediție a noului sezon." Mă bucur foarte mult că nu a durat mult timp și iată că din nou în fiecare vineri de la 19.00 Dan Negru și Anastasia Fotachi vor zice pe PRIME bună seara și bun regăsit la Roata Norocului. E foarte, foarte curioasă prima ediție să zicem așa, vă zic și de ce. Pentru că vor juca trei eroi care de altfel telespectatorii PRIME îi cunosc."


Mai exact este vorba despre trei tineri, Daniel Malai, Monica Pîrlici și Mihai Savin care anterior au fost câștigătorii altor showuri de la PRIME. Cu puțin timp în urmă Daniel Malai și-a pus la încercare ingeniozitatea în cadrul emisiunii "100 de Moldoveni au Zis". Echipa din care a făcut parte Daniel, a plecat acasă cu 25 050 de lei.


"Sunt pregătit pentru tot și sper că această ediție să fie cât mai bună și cât mai frumoasă și cât mai interactivă, noi cuncurenții o să dăm tot ce avem mai bun pentru a face un show extraordinar."


Pe Monica Pîrlici a cunoscut-o o țară întreagă acum opt ani, când a ieșit învingătoare în cadrul primei ediții a showului "Moldova are Talent". Adolescenta i-a cucerit pe membrii juriului prin recitalurile sale de poezii.

"Eu am participat la emisiune anterior cu 8 ani în urmă, eram micuță și am câștigat prima ediție a concursului "Moldova are Talent". Am privit edițiile pur și simplu la televizor nu m-am gândit că o sa ajung să particip. Tare mi-a plăcut emisiunea pentru că e așa alertă, te face să te gândești ce ai face tu în locul concurenților. "


Cel de-al treilea participant este Mihai Savin, care a revenit special pentru filmări de la Iași, acolo unde este medic rezident la o clinică din oraș. Trei ani în urmă, intuiția dar și norocul au fost de partea lui, atunci când s-a ales cu un premiu generos în cadrul emisiunii "Da sau Nu". Mihai ne-a spus că de această dată emoțiile sunt triple, așa cum în culise pentru el ține pumnii soția care este în așteptarea unui bebeluș." Câștigul de la Da sau Nu l-am investit în mine, am urmat niște cursuri de engleză medicinală după care am călătorit împreună cu soția mea. Aș vrea să-i dedic toată emisiunea lui. Toate câștigurile să fie pentru el, pentru că a fost făcut din dragoste și urmează să fie mândria noastră."


Ediția în care tinerii își vor pune la încercare ingeniozitatea dar și norocul va putea fi urmărită în data de 5 martie la 19:00 la PRIME.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.