Un Parlament neinspirat și egoist. CANDU: Proiectul privind organizarea a două zile de scrutin pentru diasporă, așa și nu a fost aprobat
Embed:
Un Parlament neinspirat și egoist. CANDU: Proiectul privind organizarea a două zile de scrutin pentru diasporă, așa și nu a fost aprobat

PRO MOLDOVA regretă că instituțiile de stat au degradat, iar Parlamentul a devenit ineficient. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing al formațiunii despre activitatea Legislativului proaspăt dizolvat. Andrian Candu a amintit că proiectul PRO MOLDOVA  de a organiza pentru diasporă două zile de scrutin așa și nu a fost aprobat. Potrivit lui Candu, în acest mandat, Parlamentul a fost neinspirat, egoist, iar deputații s-au ocupat mai mult de alegeri.

"PRO nu s-a murdărit în aceste jocuri de integritate și am propus mai multe legi pentru a amortiza această incompetență și amatorismul care a pus mâna pe țară și ne-a pricopsit în ultimii doi ani de zile cu două guverne. Noi am fost și suntem pro normalitate, motiv din care nu am trădat, nu am mințit și nu am făcut alianțe împotriva firii, precum obișnuiesc ceilalți."

 Andrian Candu a precizat că PRO MOLDOVA a înaintat 55 de proiecte de lege și că fiecare al treilea a fost aprobat de Parlament. Însă formațiunea politică regretă că unele inițiative nu au obținut votul majorității deputaților. Potrivit lui Candu, nu a fost susținut nici proiectul de lege care să permită pensionarea persoanelor care se apropie de vârsta de pensie și care în pandemie și-au pierdut locurile de muncă.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.