Un polițist a fost la un pas de a lua pe capota mașinii sale un grup de tineri care se odihnea la masa unei benzinării
Embed:
Un polițist a fost la un pas de a lua pe capota mașinii sale un grup de tineri care se odihnea la masa unei benzinării

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Căușeni ar fi încercat să intre cu mașina într-un grup de tineri, care stăteau la o masă de pe teritoriul unei benzinării. Incidentul a avut loc astăzi, la Căușeni, și a fost filmat de  către unul dintre martori, care susține că omul legii se afla la volanul mașinii în stare de ebrietate. Mai mult ca atât, polițistul a agresat verbal petrecăreții și chiar a sărit la bătaie la unul dintre ei.

- Închide "botul"...
- Cine ești tu pentru mine ca să mă închizi pe mine?!
- Nu mă împinge încolo.
- Nu eu nu pot în "bot" că tu ești polițist.
- Șiiiii..."

Din imaginile video, postate pe o rețea de socializare, se vede că după ce polițistul ar fi încercat să intre cu mașina în grupul de tineri, între cele două părți a pornit un scandal monstru.


"- Ce dacă ai băut două pahare de vin!!!???
- Ce te ...
- Ce-ți permiți? Ce sunt cu vorbele acestea
- Eu nu sunt de seama ta, "țâncule" ce ești tu ".

Contactat de reporterul postului nostru de televiziune, șeful Inspectoratului de Poliție Căușeni, Ștefan Burdilă, ne-a promis că se va documenta despre acest caz și ne-a cerut să revenim mai târziu.

"Reveniți mai târziu. Uitați-vă acum eu intru în esență la toate circumstanțele să fac o claritate și o lumină, ca să aveți o informație clară".

Ulterior, Ștefan Burdilă nu a mai răspuns la telefon. Între timp, Inspectoratul General al Poliției a anunțat că a pornit o anchetă internă pe numele omului legii de la Căușeni.

"Conducerea Inspectoratului General al Poliției nu admite în comportamentul angajaților acțiuni care denigrează imaginea instituției. Direcția inspectare efectivă a pornit deja o anchetă în care va examina cazul, circumstanțele, dar și acțiunile polițistului. Ulterior, fiind luată o decizie".

Ofițerul de presă al IGP, Diana Fetco, a declarat că în cadrul anchetei se va stabili dacă polițistul a fost implicat în acest incident în timpul orelor de muncă și dacă era la volanul automobilului în stare de ebrietate, așa cum susțin martorii. Bărbatul, pe numele căruia a fost pornită o ancheta internă, are 31 de ani și activează în sistemul polițienesc de aproape cinci ani. În luna mai, un polițist de la Inspectoratul de Poliție Ciocana din Chișinău, a fost implicat într-un incident aproape similar, în urma căruia a fost concediat.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.