Un tânăr din Capitală, prins pentru a doua oară BEAT CRIȚĂ la volan. Ce pedeapsă riscă acesta
Embed:
Un tânăr din Capitală, prins pentru a doua oară BEAT CRIȚĂ la volan. Ce pedeapsă riscă acesta

Nici munca la morgă și nici faptul că pot rămâne fără permis de conducere nu îi sperie pe unii șoferi să urce băuți la volan. Un tânăr de 22 de ani, a fost prins pentru a doua oară beat criță la volan. S-a întâmplat noaptea trecută, pe  bulevardul Ștefan Cel Mare din Chișinău, după ce un echipaj al poliției l-a surprins că șofa haotic și l-a tras pe dreapta.

Deși a încercat să dea bir cu fugiții, tânărul a fost reținut și riscă dosar penal.

Potrivit oamenilor legii, șoferul a fost surprins în trafic în jurul orei două noaptea. Polițiștii l-au somat să oprească, dar acesta și-a continuat drumul nestingherit. Oamenii legii au reușit să îi blocheze calea pe strada Tighina.

Alcooltestul a arătat o concentrație de alcool în aerul expirat de șapte ori mai mare decât norma admisă.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că șoferul nu avea permis de conducere, iar tânărul este căutat de Inspectoratul de poliție Strășeni, pentru că anterior s-a eschivat de la răspunde, într-un dosar penal la fel pentru șofat în stare de ebrietate. Aseară, mașina acestuia a fost dusă la parcarea specială.

Serviciul de presă al Inspectoratului de Patrulare nu ne-a răspuns la telefon pentru a preciza dacă șoferul este cercetat în stare de libertate sau nu, cert este că pentru încălcările pe care le-a comis riscă dosar penal. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.