Un tânăr din Capitală riscă să înfunde pușcăria după ce și-a desfigurat în bătaie iubita de 17 ani
Embed:
Un tânăr din Capitală riscă să înfunde pușcăria după ce și-a desfigurat în bătaie iubita de 17 ani

Și-a agresat iubita din gelozie. Un tânăr de 24 de ani, din Capitală, și-a desfigurat iubita, în vârstă de 17 ani, după ce i-a aplicat mai multe tăieturi de cuțit pe față. Medicii spun că viața pacientei este înafară pericolului, dar nu exclud că aceasta ar putea rămâne cu cicatrici pe față. Suspectul a fost reținut. El și-a recunoscut vinovăția și spune că a fost orbit de gelozie și nu-și poate explica gestul.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc în dimineața zilei de 4 august, în apartamentul victimei, în sectorul Botanica al Capitalei. Iubitul fetei venise la ea în vizită, iar la un moment dat, între ei s-a iscat o ceartă. Furios, individul a luat un cuțit și i-a aplicat tinerei mai multe plăgi. Cea care a alertat poliția și ambulanța a fost sora victimei. Minora a fost transportată la Clinica "Emilian Coțaga", care se află în subordinea Institutului Mamei și Copilului. Medicii spun că pacienta a fost adusă la spital în stare de gravitate medie.

" A fost transportată o tânără de 17 ani având mai multe plăgi de cuțit în regiunea feței. Erau destul de adânci, la câteva din plăgi a fost aplicată o cusutură. A fost supusă unui tratament septic. Pe data de 7 pacienta a fost externată în stare satisfăcătoare și va urma un tratament la domiciliu. "

Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, pacienta nu a avut nevoie de consiliere psihologică și a primit toată asistența medicală necesară.

"Rămâne de văzut ea va mai veni la consultații ulterioare pe parcurs. Urmează să se vadă tratamentul pe care îl va urma este greu de spus dacă vor rămâne sau nu cicatrici. Nu este sigur 100 de procente că pacienta nu avea careva semne ale acestor plăgi"

Tânărul a fost reținut și în prezent se află în arest pentru 30 de zile. Audiat de polițiști, el și-a recunoscut vinovăția.

"M-am certat cu prietena și i-am provocat leziuni pe față. Eram în stare emoțională. Nici nu mi-am dat seama și nu am înțeles unde am afectat-o cu cuțitul."

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la zece ani de pușcărie.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.