Unul dintre cele mai urmărite game show-uri televizate din țară "100 de moldoveni au zis" revine cu un nou sezon
Embed:
Unul dintre cele mai urmărite game show-uri televizate din țară "100 de moldoveni au zis" revine cu un nou sezon

Mai multe întrebări ingenioase, mai multe premii și mai multă adrenalină vă așteaptă în noile ediții "100 de moldoveni au zis" din luna noiembrie. Unul dintre cele mai urmărite game show-uri televizate din țară pregătește o nouă serie de emisiuni incendiare. Proiectul milionar în audiențe este în plin proces de filmare a emisiunilor condimentate cu emoții, suspans, întrebări provocatoare, dar și răspunsuri contra cronometru. Iar prezentatoarea Lilu Ojovan este gata să apară în fața telespectatorilor PRIME în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 19:00. Startul va fi dat pe 24 noiembrie.

"Buna dimineața doamna Nina, eu iar întârzii. Hai repejor să vedem ce avem noi astăzi. Ce inventăm."

"Eu o săptămână practic îmi mut jumătate de garderobă de acasă la muncă. Fetele la fel, caută prin magazine ținute. De exemplu acest costum, este un corset și o fustă, îl am de la second hand și are vreo 10 ani și niciodată cred că nu s-a fi gândit că o să ajungă la 100 de moldoveni la filmări. Noi încercăm aici foarte repede să combinăm în câteva minute ne îmbrăcăm, după care fug rapid la machiaj și coafură și în platou."

" - Acum foarte repede mă machiez, am vreo 15 minute pentru asta, ca să nu pierd timp, pentru că timpul este cel mai prețios lucru pe care îl am eu, fac lucrurile concomitent. Eu fac machiajul și deja fetele mă aranjează.
- Salut Lilu, ți-am adus întrebările pentru emisiune.
- Mulțumesc, ne vedem în platou."

Ulterior, începe magia adevărată în platoul de filmare "100 de moldoveni au zis".

" Bună seara! bună seara! Salutare Moldova, bine te-am găsit la 100 de moldoveni au zis!"

Mai nou, echipa proiectului anunță că vorbitorii de limba rusă se pot înregistra la casting pe site-ul prime.md, rubrica "Сто к одному".

Telespectatorii PRIME sunt invitați în fața micilor ecrane, în zilele de marți, miercuri și joi, la ora 19:00, unde împreună cu Lilu și participanții game show-ului "100 de moldoveni au zis" își vor pune la încercare intuiția.

"Eu vă mulțumesc că și în această seară ați fost alături de noi. Aveți grijă de oamenii dragi și ne dăm întâlnire tot aici, pe PRIME, la revedere! "

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.