Uraganul Dorian a făcut prăpăd în insulele Bahamas. Vântul a smuls acoperișuri și a răsturnat mașini
Embed:
Uraganul Dorian a făcut prăpăd în insulele Bahamas. Vântul a smuls acoperișuri și a răsturnat mașini

Uraganul Dorian a făcut prăpăd în insulele Bahamas. Vântul a bătut cu o intensitate de aproximativ 300 de kilometri pe oră, măturând totul din calea sa. Sute de case au rămas fără acoperișuri, mai multe mașini au fost răsturnate, iar cablurile electrice au fost rupte. Oamenii s-au adăpostit în școli și biserici. Imaginile publicate de internauți sunt înspăimântătoare. 

Autoritățile au avertizat că valurile vor atinge până la șapte metri. Ochiul furtunii tropicale a fost filmat de Stația Spațială Internațională. Din imagini se vede că Dorian se mișcă lent. În Carolina de Sud, autoritățile au avertizat că uraganul va lovi statul în cursul zilei de mâine. Până atunci au dispus evacuarea populației și aprovizionarea cu produse alimentare și medicamente. 

Din cauza furtunii Dorian, în mai multe state americane, precum Florida, Carolina de Sud și Georgia a fost declarată stare de urgență. Ieri, președintele Donald Trump a declarat că traiectoria potopului este imprevizibilă și oricând se poate schimba. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.