Urările diplomaților străini pentru Moldova. Ambasada SUA și Delegația UE a felicitat moldovenii cu prilejul sărbătorilor de iarnă
Embed:
Urările diplomaților străini pentru Moldova. Ambasada SUA și Delegația UE a felicitat moldovenii cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Ambasadorul SUA la Chișinău, James D. Pettit și colegii săi au învățat o urătură românească și au felicitat cetățenii noștri cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Aceștia au îmbrăcat chiar și haine tradiționale moldovenești.

"Vă dorim succes în toate, oameni cu integritate, cu o viziune clară și respect față de țară", a spus specialist în management al Ambasadei SUA, Lindsay Barber.

"O economie tare, ca să aibă fiecare loc de muncă, bani în pungă – de trai bun să vă ajungă", a menționat consul SUA la Chișinău, Amy Reardon.

"Și în anul care vine vă dorim schimbări spre bine, roadă multă și frumoasă de export și pentru casă. După tot, vă mai urăm, împreună să lucrăm pentru viitor aici. Ia pocniți vârtos din bici și cu toții, măi flăcăi, Mai strigați o dată – hăi, hăi!", a afirmat ambasadorul SUA în Moldova, James D. Pettit.

Și ambasadorul Uniunii Europene, Peter Michalko a felicitat moldovenii cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

"Vă doresc un Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii și prosperitate!", a zis ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.