Urmăreste meciul de fotbal Moldova - Kosovo, în direct la Prime, începând cu ora 21:45
Embed:
Urmăreste meciul de fotbal Moldova - Kosovo, în direct la Prime, începând cu ora 21:45

Moldova își începe în această seară aventura în a doua ediție a Ligii Națiunilor la fotbal. "Tricolorii" vor juca de la 21 și 45 de minute în direct la PRIME cu selecționata statului Kosovo. Meciul se va disputa în orașul italian Parma și asta pentru că țara noastră nu recunoaște independența kosovarilor. Antrenorul echipei noastre, Engin Firat, este încrezător că Moldova poate produce surpriza în această seară.

Deși evoluează în competițiile sub egida UEFA și FIFA din 2016, Kosovo este acum pe locul 115 în clasamentul Federației Internaționale, iar echipa națională a Moldovei cu 60 de poziții mai jos.

"Este o echipă foarte bună. Majoritatea fotbaliștilor vin din Europa, ceea ce înseamnă că au o educație fotbalistică. În lot sunt mulți jucători care au crescut în Elveția, Norvegia Suedia. Ei sunt bine pregătiți fizic și psihologic. Sunt tehnici, puternici și rapizi. Folosesc arma contraatacului și atacului rapid."

Pe lângă Moldova și Kosovo din grupă mai fac parte Slovenia și Grecia. Tricolorii sunt deciși de această dată să dea lovitura și să bucure suporterii cu rezultate frumoase.

"Încercăm să începem cu dreptul și să obținem 3 puncte. Atmosfera în echipă este una pozitivă. Toți băieții așteaptă meciul, toți sunt pregătiți. Rămâne doar să demonstrăm că putem să ne clasăm pe primul loc în grupă și să obținem cât mai multe victorii."


"Nu am avut destul timp să pregătim echipa noastră. Suntem singura echipă din grupă care începe cu jucători tineri, fără experiență. Celelalte echipe din grupa noastră joacă de ani buni împreună și sunt foarte experimentați. Dar scopul nostru este să jucăm un fotbal bun și să furnizăm 1-2 surprize."


Naționala Moldovei va juca la Parma meciul cu Kosovo pentru că țara noastră nu recunoaște independența acestui stat și astfel nu a fost posibil ca meciul să se dispute la Chișinău.

Partida Moldova - Kosovo va avea loc pe stadionul Ennio Tardini și va fi transmisă în direct la PRIME cu începere de la ora 21:45.

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Norvegia, la centru cu Kai Erik Steen.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.