Veaceslav Platon a fost implicat într-un accident rutier în Capitală
Embed:
Veaceslav Platon a fost implicat într-un accident rutier în Capitală

Omul de afaceri Veaceslav Platon, eliberat recent din închisoare, a fost implicat într-un accident rutier. Impactul s-a produs pe Bulevardul Ștefan cel Mare, chiar în fața Judecătoriei Chișinău, cu sediul în sectorul Buiucani, iar volanul mașinii se afla Veaceslav Platon. Informația a fost confirmată de avocatul acestuia, Ion Crețu.

În accident au fost implicate două mașini, care, în urma impactului, au intrat pe contrasens. Din cauza loviturii puternice s-au deschis airbagurile. Veaceslav Platon ne-a spus că se simte bine și nu are nevoie de îngrijiri medicale. Mai mult, acesta susține că nu știe cine se face vinovat de producerea accidentului.

"-Ce s-a întâmplat?
-Un accident s-a întâmplat.
-Cine e vinovat?
-Ne vom clarifica.", a declarat Veaceslav Platon, om de afaceri.

Unul dintre avocații lui Veaceslav Platon a menționat că accidentul s-a produs la scurt timp după ce ar fi ieșit împreună cu Platon din sediul Judecătoriei Chișinău.

"-Când am ieșit atunci și s-a întâmplat. Eu am auzit doar zgomotul și când am întors capul am văzut.
-Era singur în mașină?
-Nu.
-A avut nevoie de îngrijiri medicale?
-Nu.
-Cu cine era?
-Asta e secret.", a spus Ion Crețu, avocatul lui Platon.

Celălat șofer implicat în accident nu a vrut să vorbească cu presa. Când am ajuns la fața locului, numerele de înmatriculare de la ambele mașini implicate în accident erau scoase. Nici avocatul și nici poliția au putut explica de ce.

"-Cine a scos numerele?
- Nu cunosc. Până la venirea noastră au fost scoase.Nu cunosc care a fost necesitatea de a scoate numerele."

"-Au căzut numerele dacă s-au lovit.
-Și în spate și în față?
-Poliția a venit și atunci le-a sacos. Eu nu știu.", a zis Ion Crețu, avocatul lui Platon.

Nimeni dintre persoanele care se aflau în automobile în momentul producerii accidentului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ofițerul de presă al poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a spus că oamenii legii nu au putut stabili până acum cauzele preliminare ale accidentului.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.