Veste bună pentru amatorii de seriale. Premiera inedită la PRIME, "Împărăteasa Ki", în curând pe micile ecrane
Embed:
Veste bună pentru amatorii de seriale. Premiera inedită la PRIME, "Împărăteasa Ki", în curând pe micile ecrane

Premieră spectaculoasă la PRIME! Săptămâna viitoare va fi lansat  serialul istoric "Împărăteasa Ki". Este vorba despre povestea fascinantă a unei tinere care provine dintr-o familie nobilă și urmează să devină Împărăteasa Yuan-ului. Realizatorii serialului promit o călătorie inedită prin istoria coreeană, plină de dramă, acțiune, iubiri imposibile și trădări. Nu ratați primul episod al serialului, luni, 4 octombrie, la PRIME, de la ora 22:00.

Rolul principal al eroinei pe nume Ki Seungnyang i-a revenit faimoasei actrițe Ha Ji-Won, cea care este în topurile cinematografice coreene. Prestația actriței a fost calificată drept una excepțională de către specialiștii în domeniu. Spectatorii PRIME au ocazia să se convingă de acest lucru, urmărind începând cu data de 4 octombrie aventurile împărătesei Ki, destinul căreia este legat de doi prinți, care vor încerca să-i cucerească inima.

Cine va fi totuși alesul inimii împărătesei? Tânărul Ji Chang-Wook, care se îndrăgostește iremediabil de Ki sau Joo Jin-Mo, de care o leagă dragostea pentru țară? Nu rămâne decât să urmăriți deznodământul peliculei la PRIME, începând cu 4 octombrie, de luni până vineri, imediat după Primele Știri."

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.