Victimele ACCIDENTULUI CUMPLIT din Capitală, aduse la spital
Victimele ACCIDENTULUI CUMPLIT din Capitală, aduse la spital
Victimele ACCIDENTULUI CUMPLIT din Capitală, aduse la spital
Vă prezentăm imagini video cu momentul în care persoanele rănite în accidentul cumplit din Capitală au fost aduse la Spitalul de Urgență din Chișinău

Potrivit Poliției Capitalei, în urma accidentului în care un trolebuz de pe linia 21 s-a ciocnit violent cu un automobil, două persoane au decedat. Este vorba despre un bărbat cu vârsta de aproximativ 35-40 de ani, care se afla în troleibuz, dar și o femeie din automobil. 

Totodată, 18 persoane au fost rănite, cele mai multe sunt pasageri ai troleibuzului. Printre victime este și o minoră de 13 ani. 

Citește și: ACCIDENT TERIBIL în Capitală. Un troleibuz a intrat în mulțime. SUNT MULTE VICTIME (LIVE)

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, într-o zonă aglomerată. Potrivit martorilor, automobilul circula cu viteză excesivă și a lovit troleibuzul care urma să oprească la stația plină cu oameni. La volanul mașinii era o șoferiță. În automobil se mai aflau doi pasageri.

Informația că mașina a intrat în plin în trolebuz a fost confirmată și de șeful Regiei Transport Electric. Lovitura a fost atât de puternică încât ușa din spate a troleibuzului a fost smulsă, iar vehiculul a ajuns pe trotuar. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.