Visuri împlinite la Tiraspol. Fanii Real Madrid i-au admirat pe viu: ”De mic copil voiam să-l văd pe Benzema în realitate. Acum sunt împlinit”
Embed:
Visuri împlinite la Tiraspol. Fanii Real Madrid i-au admirat pe viu: ”De mic copil voiam să-l văd pe Benzema în realitate. Acum sunt împlinit”

A fost un duel pe cinste aseară la Tiraspol! Mii de suporteri din Moldova și de peste hotare au venit să admire pe viu vedetele fotbalului mondial. Fanii și-au susținut frenetic echipa favorită și au strigat cât au putut de tare. Deși Real Madrid a zdrobit echipa Sheriff, microbiștii moldoveni au avut doar cuvinte de laudă pentru jocul gazdelor și s-au bucurat din plin de spectacolul fotbalistic.

"Suporterii au început să-și ocupe locurile în tribune cu două ore înaintea meciului. Din cauza pandemiei de COVID-19, partida se va juca cu tribunele pe jumătate goale. Toate biletele au fost vîndute așa că, la sigur, va fi o atmosferă superbă pe stadion."


"Cum pot fi emoțiile înaintea unui astfel de meci? Desigur foarte mari și plăcute! "


"Așteptăm meciul. Vrem să vedem un joc frumos. Și, desigur, vrem să câștigăm. "


"Este o atmosferă frumoasă. E mare agitație, din câte vedeți, foarte mulți oameni. Suntem optimiști."

Fanii echipei Sheriff Tiraspol au făcut spectacol din primele minute ale jocului.


"Ambele echipe au ieșit pe terenul de fotbal. În aceste momente este intonat imnul Ligii Campionilor."


Campioana Moldovei, Sheriff, și-a putut menține poarta intactă doar jumătate de oră. Primul gol marcat de David Alaba i-a redus la tăcere pe majoritatea suporterilor moldoveni din tribune.


Totuși, primul gol nu i-a descurajat pe fanii echipei tiraspolene, dimpotrivă, i-a motivat să o susțină și mai puternic.

"Așa își încurajează gazdele echipa favorită în meciul cu legendara formație Real Madrid. Rămâne de văzut dacă această susținere frenetică din tribune va da curaj campioanei Moldovei în meciul cu unul dintre cele mai puternice cluburi de fotbal din lume. "

Fiecare atac al Sheriff-ului a fost însoțit de ovații din tribune.


Real Madrid a marcat încă o dată la finalul primei reprize, iar după ce jucătorii ambelor echipe au început să se îndrepte la vestiare, s-a produs un moment mai puțin obișnuit: un copil a pătruns pe teren și a reușit să ajungă până la starul lui Real Madrid, fotbalistul Karim Benzema, pentru a-i cere un autograf. Atacantul nu l-a refuzat și chiar l-a îmbrățișat pe micul suporter, care a revenit fericit în tribune.


În repriza secundă oaspeții au fost la cârma jocului, iar Sheriff preponderent s-a apărat.

"Atmosfera este încinsă la maximum nu doar pe teren, dar și în tribune. E mare gălăgie în sectorul unde stau suporterii echipei Real Madrid. Zeci de spanioli au venit în Moldova pentru a-și susține favoriții, și acest lucru, le reușește de minune. "


Real Madrid a marcat o dată în a doua repriză și a stabilit scorul final de 0 la 3. După meci, microbiștii moldoveni au recunoscut că au avut parte de o sărbătoare adevărată.

"Jocul a fost foarte interesant, eu de mic copil priveam joaca lui Real Madrid, voiam să-l văd pe Benzema în realitate. Acum s-a împlinit visul. Sunt împlinit."


"Sheriff a jucat la un nivel înalt. A ținut piept unei echipe legendare ca Real Madrid. Vom aștepta și în continuare asemenea meciuri frumoase."

Antrenorul galacticilor, renumitul Carlo Ancelotti, a declarat că a rămas impresionat de Republica Moldova.


”Nu am fost până acum în Moldova. Am descoperit condiții foarte bune, hotel bun, stadion foarte bun. Această călătorie a fost reușită.”

Mulți dintre cei care nu au reușit să ajungă la stadionul din Tiraspol au ales să privească meciul în unul din localurile Capitalei. Aici berea a curs gârlă, iar microbiștii au trăit cu sufletul la gură momentele încordate.


"Cumva nu v-ați dezămagit? Continuați să credeți în ei?
- Nu, doar e echipa noastră. "


"Chiar dacă a pierdut partida cu Real Madrid, campioana Moldovei își continuă aventura europeană. Astfel, pentru prima dată în istoria fotbalului moldovenesc, o echipă din țara noastră s-a calificat în șaisprezecimile Ligii Europa. De la Tiraspol, Nicolae Boico, Vitalie Postolache pentru Primele Știri."

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.