Vladimir Voronin: Primăria Capitalei trebuie să fie condusă de un gospodar
Embed:
Vladimir Voronin: Primăria Capitalei trebuie să fie condusă de un gospodar

Primăria Capitalei trebuie să fie condusă de un gospodar, nu de un politician. Astfel a comentat președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, decizia liderului Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, de a candida pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Totodată, Voronin a ironizat pe seama ofertei făcute de Năstase liderului PAS Maia Sandu de a-l susține în alegeri.  

"Nu am părere despre această persoana, absolut, nici referitor la activitatea lui în politică, nici la capacitățile lui de manager, pentru că primarul orașului nu trebuie să fie politician, dar trebuie să fie un gospodar", a spus președintele PCRM, Vladimir Voronin.

Cât despre apelul PPDA către PAS de a susține candidatura lui Năstase la alegerile locale, Vladimir Voronin a spus, că cei doi lideri ar trebui să își rezolve problemele personale.

"Asta sunt problemele lor de logodnicie, de cununie, de cei ei mai fac acolo cu Maria, cum o cheamă, Maia … Sandu asta nu sunt problemele mele, ei demult ba sunt împreună, ba nu sunt împreună. –Dar cum credeți, o să se înțeleagă în privința unui candidat comun? –Absolut mie este indiferent, dar din poziția noastră, ar fi bine ca nu să se înțeleagă", a afirmat președintele PCRM, Vladimir Voronin.

De asemenea, liderul PCRM a declarat că formațiunea condusă de el, nu a decis încă dacă va înainta vreun candidat la alegerile locale din Chișinău și Bălți. Luni, Andrei Năstase a anunțat că se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei. Fruntașii Partidului Demnitate și Adevăr și-au exprimat speranța că cei de la PAS îi vor susține, însă răspunsul se lasă așteptat.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.