Zece persoane au fost reținute pentru trafic de droguri
Embed:
Zece persoane au fost reținute pentru trafic de droguri

30 de percheziții în două săptămâni, soldate cu 10 reținuți. Poliția a deconspirat o grupare criminală, specializată în trafic de heroină. Liderul grupului este un pușcăriaș, care își coordona afacerea ilegală prin intermediul unei femei de 32 de ani din Capitală.

Indivizii cumpărau drogurile din străinătate, după care le vindeau în țara noastră. Un gram de heroină era vândut cu două mii 200 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat 50 de grame de heroină, în valoare de 110 mii de lei, sume mari de bani și o armă.

Șase dintre bănuiți sunt cercetați în arest, iar patru - în libertate. Unul dintre arestați ar fi coordonat, în paralel, o altă afacere ilegală. El ar fi comercializat droguri de tip spice. Pentru 10 grame, consumatorii plăteau în jur de 200 de lei. Individul plasa anunțurile pe pereți, garduri și în stațiile de așteptare, și făcea legătura cu clienții prin Viber și Skype.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei 10 bănuiți riscă până la 15 ani de închisoare.

Alți doi bărbați, în vârstă de 42, și, respectiv, 47 de ani, suspectați de consum de droguri, au fost reținuți de către polițiști în sectorul Râșcani al Capitalei. Oamenii legii au găsit asupra lor pachețele cu marijuana. Acum ei riscă amenzi de până la 14 mii de lei sau chiar un an de pușcărie.

Sursa Foto: publika.md

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.