Ziua magică pentru măritat. Aproape 60 de cupluri și-au unit destinele pe 19 septembrie 2019
Embed:
Ziua magică pentru măritat. Aproape 60 de cupluri și-au unit destinele pe 19 septembrie 2019

Aproape 60 de cupluri din toată țara și-au unit destinele astăzi, într-o zi pe care o consideră magică - 19 septembrie 2019.
Și chiar dacă mulți ar spune că sunt simple superstiții, experții în numerologie îi încurajează pe proaspeții însurăței. Ei susțin că cei care și-au unit destinele astăzi vor trăi în armonie până la adânci bătrâneți.

Maria și Dumitru s-au cunoscut acum un deceniu pe holurile Facultății de Biologie de la USM. De atunci au fost de nedespărțit, iar anul trecut au ales și data nunții, o zi simbolică - 19 septembrie 2019.

”Data am ales impreuna cred ca mai mult de un an in urma . Nu am explicatii exacte de ce anume data asta. Dar mi s-a parut ceva magic. Erau mai multe posibilitati, dar am ales anume data asta ca sa fie un pic diferit”

"Cel mai emotionat moment a fost cind mi-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. Important este sa ne iubim, sa respectam. Nu cred ca un certificat schimba o relatie”.

Iar experții în numerologie vin să le întărească acest crez. Cei care și-au unit destinele în această zi pot fi siguri că vor avea o viață lungă și fericită.

"Data de astăzi este joia este o 20-a zi lunară care se consideră bune ambele pentru înregistrarea căsătoriei, este o zi armonioasă pentru tot absolut, pentru începuturi noi, pentru a da un examen, pentru a se înregistra o căsătorie", a declarat Lucia Palii, expert în numerologie

Dar, cum se mai spune pe la noi, "Dumnezeu îți dă, dar în traistă nu-ți pune". Cât de magică ar fi ziua aleasă pentru căsătorie, nu valorează nimic fără dragoste și respect.
Astăzi în Moldova, au fost înregistrate 59 de căsătorii, dintre care 27 doar în Chișinău, potrivit datelor Agenției Serviciilor Publice.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.